Kwaliteitstoets Logopedie behaald door Logopediepraktijk Oost Gelre

Kwaliteitstoets Logopedie behaald door Logopediepraktijk Oost Gelre

admin No Comment
Geen categorie

Kwaliteitstoets behaald met 100% !kwaliteitstoets_logopedie2016
Op 16 december 2016 heeft Logopediepraktijk Oost Gelre de vrijwillige Kwaliteitstoets Logopedie behaald! De toets is een systematisch en onafhankelijk onderzoek naar de kwaliteit van de processen en dienstverlening binnen de logopediepraktijk.

Kwaliteitstoets Logopedie
Ons team besloot om de Kwaliteitstoets Logopedie vrijwillig aan te gaan, zodat duidelijk zou worden op welk niveau de praktijk staat. We kregen daarbij inzicht in het kwaliteitsniveau van de praktijk in de breedste zin van het woord, zoals de privacy van cliëntgegevens, de kwaliteit van de dossiers, effectiviteit van behandelingen, de praktijkinrichting en organisatie.
Na afloop bleek dit alles van een uitstekend niveau, want de toets werd glansrijk behaald met een score van 100%!

Het laten afnemen van deze kwaliteitstoets door Kiwa is een logische stap in het proces van continue kwaliteitsverbetering waarvoor wij als team van logopedisten staan, en waar ook zorgverzekeraars steeds meer naar streven. We verwachten dat er in de toekomst steeds meer aandacht gaat komen voor aantoonbare kwaliteit van zorg. Daarom is het fijn om te weten dat wij logopedische zorg van de hoogste kwaliteit aan onze cliënten kunnen geven!

Leave a Reply